Kuolinilmoitukset

Kuolinilmoitus

Kuolinilmoitus voidaan julkaista joko ennen siunaustilaisuutta tai vasta sen jälkeen. Ilmoituksen avulla kerrotaan läheisen poismenosta, kutsutaan mahdollisesti siunaustilaisuuteen tai kiitetään osanotosta. Nykyisin on käytössä myös osanottokiitos-ilmoitus, joka on kuolinilmoitusta pienempi. Sen avulla voidaan kiittää läheisiä myötäelämisestä ja osanotosta.

Lisätietoja hinnoista ja malleista löydät myös www-sivujen suunnittelupalveluosiosta. Nämä mallit ovat suuntaa antavia. Malleista voit valita itsellesi mieluisimman, laadimme sinulle sen pohjalta tarkemman suunnitelman kuvineen ja teksteineen.  Lopullinen hinta määräytyy käytetyn tilan mukaan.

Kuolinilmoitukset ja osanottokiitokset

Kuolin- ja osanottokiitos-ilmoitusten ulkoasuille on olemassa muutamia malleja, joihin voi lisäksi valita ristin tai muunlaisen tunnuksen lehden malleista.
Täältä pääset katsomaan erilaisia ristimalleja ja merkkejä.
Täältä pääset katsomaan muistolausemalleja.

Kuolin- ja osanottokiitoksen hinta on Kalevassa 3,74 € per palstamillimetri. Minimikoko kuolinilmoituksissa on 55 pmm ja osanottokiitoksissa 25 pmm. Lisäksi ilmoituksen hintaan vaikuttaa leveys eli onko se yksi- vai kaksipalstainen.