Yrittäjä Petri Kuusiniemi

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme

Olen hautaustoimistoyrittäjä Petri Kuusiniemi. Hautauspalveluammatti kulkee usein suvussa, niin meilläkin. Isoisäni Veikko Puijola perusti hautaustoimiston Kemiin 60-luvun lopussa. Äitini Soile Puijola hoitaa nykyisin hautaustoimisto Puijolaa, oma yritykseni Hautauspalvelu Kuusiniemi toimii Oulun alueella.

Asiakaspalvelussa toimii minun lisäkseni veljeni Jari Markkanen. Toimitilamme on Oulun keskustassa ja palvelemme modernisti myös verkkopalvelumme kautta. Saat surun kohdatessa kaikki tarvittavat palvelut kauttamme. Hoidamme asiat kokemuksella, ammattitaidolla ja lämmöllä. Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä alusta alkaen.

Olemme oululainen perheyritys

Minulle on tärkeää olla osa alueemme yhteisöä ja pohjoispohjanmaalaista elämää. Omassa elämässäni pidän tärkeänä perhettäni, luonnossa liikkumista ja jatkuvaa kehittymistä yrittäjänä ja ihmisenä. Olen iloinen, että myös vaimoni Annukka Lantto mukana yritystoiminnassa, hänen asiantuntemuksensa näkyy hautauspalvelujemme kehittämisessä.

Tervetuloa asiakkaaksemme. Voitte ottaa yhteyttä tai varata ajanvarauksen avulla meille tapaamisajan, aikoja on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tapaamiset voidaan toteuttaa toimitilassamme tai digitaalisesti Zoom tai Teams-palvelun kautta. Sivuillamme on myös Digitaalinen hautajaispalvelu, jossa voitte tutustua tuotteisiin ja palveluihin sekä niiden hintoihin, ja voitte halutessanne tehdä alustavan tilauksen.

Yhteystiedot 
Digitaalinen hautajaispalvelumme