Toimintamme kasvaessa haemme joukkoomme yhdestä kahteen henkilöä vainajan kuljetustehtäviin.

Kuusiniemen kuljettajien tehtävänä on pukea vainaja ja huolehtia poismenneen arkkuun laittamisesta kauniisti ja kunnioittavasti. Vainaja kuljetetaan sairaalasta tai hoitokodista seurakunnan tiloihin odottamaan siunaus/jäähyväispäivää. Kuusiniemellä näissä tehtävissä on aina kaksi henkilöä yhdessä, jotta voidaan varmistaa kaiken sujuminen turvallisesti ja arvokkaasti. Kuljettajamme huolehtivat myös siunauspäivän kuljetuksista ja saattueajoista. Kohtaat työssäsi myös poismenneen läheisiä.

Tehtävä on osa-aikainen, kuljetuksia on sekä arkisin että viikonloppuisin. Työ voi sisältää myös päivystystä. Loma-aikoina työtä on tarjolla enemmän.

Koulutamme tehtävään. Kokemus asiakaspalvelusta, reipas ja avoin asenne auttavat tehtävässä onnistumisessa. Tehtävä vaatii myös jonkin verran fyysistä voimaa.

Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää toimitusjohtaja Petri Kuusiniemeltä puh 040 962 0765 tai lähetä kirjallinen hakemus petri.kuusiniemi@kuusiniemi.fi

Hautauspalvelu Kuusiniemi on Oulun seudulla toimiva perheyritys. Ajattelemme, että meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että poismenneen viimeinen matka on yhtä arvokas kuin elämä. Toinen tehtävämme on auttaa läheisiä hoitamaan järjestelyt, tukea niin asioiden hoitamisessa kuin surussa.