Alla olevassa digitaalisessa hautajaispalvelussa pääsette suunnittelemaan hautajaisia missä ja milloin teille parhaiten sopii.  Palvelu auttaa hahmottamaan hautajaisten suunnittelun eri vaiheet ja tarvittavat asiat.

Digitaalinen hautajaispalvelu laskee kustannuksia ja on hyvä suunnittelun pohja

Voitte valita tuotteita ja palveluita yhdeksästä eri osiosta. Palvelu laskee teille valmiiksi kokonaisuuden kustannukset ja lähettää halutessanne alustavan tilauksenne meille. Alustava tilaus ei siis ole vielä sitova.

Saatte palvelussa koosteen tekemästänne suunnitelmasta ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Otamme sen jälkeen teihin yhteyttä haluamallanne tavalla ja viimeistelemme suunnitelman yhdessä. Voitte myös varata henkilökohtaisen tapaamisajan. Tapaamisessa käymme kokonaisuuden yhdessä läpi ja täsmennämme tarvittavat asiat.

Suunnittelupalvelu on helppokäyttöinen

Suunnittelupalvelun osiossa voi liikkua vapaasti, missä järjestyksessä tahansa. Palvelun viimeisessä osiossa näette kokonaisuuden kustannukset. Siellä teiltä kysytään myös yhteystiedot.

Voitte tarvittaessa kysyä meiltä neuvoa digitaalisen palvelun käytössä, autamme mielellämme. Yhteystiedot: petri.kuusiniemi@kuusiniemi.fi / p. 010 2480890

Suunnittelupalvelu latautuu alla olevaan tilaan.