Elämän arvoiset hautajaiset

Kuusiniemi Palvelut on yrittäjäpariskunta Petri Kuusiniemen ja Annukka Lanton yhteinen yritys. ”Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että poismenneen viimeinen matka on yhtä arvokas kuin elämä. Toinen tehtävämme on auttaa läheisiä hoitamaan järjestelyt, tukea niin asioiden hoitamisessa kuin surussa”. 

Petri Kuusiniemi on hautaustoimistoyrittäjä kolmannessa sukupolvessa. Toimimme Oulun seudulla ja Kuusamossa. Kuljetuspalvelumme kattaa lisäksi koko Suomen.

Oulun toimitilamme on keskustassa Isokadun ja Albertinkadun kulmassa, palvelemme myös digitaalisen hautajaispalvelun kautta. Tuotteiden ja palveluiden hinnat ovat kaikki näkyvillä suunnittelupalvelussamme. Toimitilamme on suunniteltu ajatuksella, että sinne olisi helppo tulla ja siellä olisi hyvä olla, surullisesta asiasta huolimatta.

Asiakaspalvelumme Oulussa ja Kuusamossa auttaa Sinua kaikissa läheisen poismenoon ja hautajaisjärjestelyihin littyvissä asioissa. Hoidamme asiat kokemuksella, ammattitaidolla ja lämmöllä. Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä alusta alkaen. Meille voi tulla keskustelemaan tai soittaa, eikä se vielä sido Sinua mihinkään

Voitte ottaa yhteyttä tai varata meille tapaamisajan Oulun toimipaikkaamme, aikoja on saatavilla myös iltaisin ja viikonloppuisin. Sivujemme Digitaalinen hautajaispalvelu -suunnitteluosiossa, voitte halutessanne tehdä alustavan tilauksen tai pohtia sen avulla valintoja yhdessä läheistenne kanssa. Alustava tilaus tai keskustelut kanssamme eivät sido vielä mihinkään. Tervetuloa asiakkaaksemme. Lue lisää hautaustoimistostamme.

Yhteystiedot  
Digitaalinen hautajaispalvelumme
Varaa aika tapaamiseen