Autamme teitä huolehtimaan kaikista hautajaisjärjestelyistä. Meille on tärkeää, että surun keskellä voitte luottaa siihen, että kaikki asiat ovat hoidossa. Haluamme kuunnella toiveitanne herkällä korvalla ja annamme ammattitaitomme käyttöönne. Samalla kun poismennyt saatetaan viimeiselle matkalle, ovat hautajaisjärjestelyt tärkeä osa läheisten surutyötä. Me ymmärrämme tämän ja huomioimme sen järjestelyissä. Saatte meiltä yksilöllistä, joustavaa ja laadukasta palvelua. Toimitilamme on suunniteltu ajatuksella, että sinne olisi helppo tulla ja siellä olisi hyvä olla, surullisesta asiasta huolimatta.

 

Olemme oululainen perheyritys

Kuusiniemi on yrittäjäpariskunta Annukka Lanton ja Petri Kuusiniemen yhteinen yritys. Hautauspalveluammatti kulkee usein suvussa, niin meilläkin. Petrin isoisä Veikko Puijola perusti hautaustoimiston Kemiin 60-luvun lopussa. Petrin äiti Soile Puijola hoitaa nykyisin hautaustoimisto Puijolaa. Petrin Ouluun viisi vuotta sitten perustama Hautauspalvelu Kuusiniemi toimii Oulun seudulla. Annukka on tullut mukaan yrittäjäksi viime vuonna, toimittuaan kuitenkin Kuusiniemen hallituksen puheenjohtajana yrityksen perustamisesta alkaen.

Asiakaspalvelussa toimii Petrin lisäksi hänen veljensä Jari Markkanen. Toimitilamme on Oulun keskustassa ja palvelemme modernisti myös verkkopalvelumme kautta. Saat surun kohdatessa kaikki tarvittavat palvelut kauttamme. Hoidamme asiat kokemuksella, ammattitaidolla ja lämmöllä. Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä alusta alkaen.

Petri Kuusiniemi kertoo: ”Minulle on tärkeää olla osa alueemme yhteisöä ja pohjoispohjanmaalaista elämää. Omassa elämässäni pidän tärkeänä perhettäni, luonnossa liikkumista ja jatkuvaa kehittymistä yrittäjänä ja ihmisenä. Olen iloinen, että myös vaimoni Annukka Lantto mukana yritystoiminnassa, hänen asiantuntemuksensa näkyy erityisesti hautauspalvelujemme kehittämisessä.”

Tervetuloa asiakkaaksemme. Voitte ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia tai varata ajan tapaamiseen ajanvarauksemme kautta. Tapaamisaikoja on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tapaamiset voidaan toteuttaa toimitilassamme tai digitaalisesti Zoom tai Teams-palvelun kautta. Sivuillamme on myös Digitaalinen hautajaispalvelu, jossa voitte tutustua tuotteisiin ja palveluihin sekä niiden hintoihin, ja voitte halutessanne tehdä alustavan tilauksen. Soitamme teille tilauksen saatuamme ja käymme vielä yksityiskohdat yhdessä läpi.

Yhteystiedot 
Digitaalinen hautajaispalvelumme