Hautauspalvelu Kuusiniemi on yrittäjäpariskunta Petri Kuusiniemen ja Annukka Lanton yhteinen yritys. ”Meidän tehtävämme on huolehtia siitä, että poismenneen viimeinen matka on yhtä arvokas kuin elämä. Toinen tehtävämme on auttaa läheisiä hoitamaan järjestelyt, tukea niin asioiden hoitamisessa kuin surussa”.
Tiesithän, että meille voi tulla keskustelemaan tai soittaa, eikä se vielä sido Sinua mihinkään. Mikäli haluat tutustua palveluidemme hintoihin, löydät kaikki tiedot nettisivujemme digitaalisesta suunnittelupalvelusta.

Kuuntelemme toiveitanne herkällä korvalla ja annamme ammattitaitomme käyttöönne. Saatte meiltä yksilöllistä, joustavaa ja laadukasta palvelua. Toimitilamme on suunniteltu ajatuksella, että sinne olisi helppo tulla ja siellä olisi hyvä olla, surullisesta asiasta huolimatta.

Olemme oululainen perheyritys

Hautauspalveluammatti kulkee usein suvussa, niin meilläkin. Petrin isoisä Veikko Puijola perusti hautaustoimiston Kemiin 60-luvun lopussa. Petrin äiti Soile Puijola hoitaa nykyisin hautaustoimisto Puijolaa. Petrin Ouluun kuusi vuotta sitten perustama Hautauspalvelu Kuusiniemi toimii Oulun seudulla. Annukka on tullut mukaan yrittäjäksi toissa vuonna, toimittuaan kuitenkin Kuusiniemen hallituksen puheenjohtajana yrityksen perustamisesta alkaen.

Asiakaspalvelussa toimii Petrin ja Annukan lisäksi Anna Karvosenoja. Kuljetustehtävissä ja hautajaispäivänä voitte tavata Petrin veljet Tuukka Kuusiniemen ja Jari Markkasen. Toimitilamme on Oulun keskustassa ja palvelemme modernisti myös verkkopalvelumme kautta. Saat surun kohdatessa kaikki tarvittavat palvelut kauttamme. Hoidamme asiat kokemuksella, ammattitaidolla ja lämmöllä. Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä alusta alkaen.

Petri Kuusiniemi kertoo: ”Minulle on tärkeää olla osa alueemme yhteisöä ja pohjoispohjanmaalaista elämää. Omassa elämässäni pidän tärkeänä perhettäni, luonnossa liikkumista ja jatkuvaa kehittymistä yrittäjänä ja ihmisenä. Olen iloinen, että myös vaimoni Annukka Lantto mukana yritystoiminnassa, hänen asiantuntemuksensa näkyy erityisesti hautauspalvelujemme kehittämisessä.”

Tervetuloa asiakkaaksemme. Voitte ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia tai varata ajan tapaamiseen ajanvarauksemme kautta. Tapaamisaikoja on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tapaamiset voidaan toteuttaa toimitilassamme tai digitaalisesti Zoom tai Teams-palvelun kautta. Sivuillamme on myös Digitaalinen hautajaispalvelu, jossa voitte tutustua tuotteisiin ja palveluihin sekä niiden hintoihin, ja voitte halutessanne tehdä alustavan tilauksen. Soitamme teille tilauksen saatuamme ja käymme vielä yksityiskohdat yhdessä läpi.

Yhteystiedot 
Varaa aika tapaamiseen
Digitaalinen hautajaispalvelumme