Perheyritys Oulussa ja Kuusamossa

Hautauspalveluammatti kulkee usein suvussa, niin meilläkin. Petrin isoisä Veikko Puijola perusti hautaustoimiston Kemiin 60-luvun lopussa. Petrin äiti Soile Puijola hoitaa nykyisin hautaustoimisto Puijolaa. Petrin Ouluun vuonna 2016 perustama Hautauspalvelu Kuusiniemi toimii Oulun seudulla. Petrin vaimo Annukka Lantto tuli mukaan yrittäjäksi vouden 2020 lopussa, toimittuaan kuitenkin Kuusiniemen hallituksen puheenjohtajana yrityksen perustamisesta alkaen. Kuusiniemi osti maaliskuussa 2023 Kuusamossa yli 50 vuotta toimineen Kuusamon Kukka ja Hautaus Heikkilän ja palvelemme teitä nyt myös Kuusamon seudulla. Kuusiniemi on kasvanut pikkuhiljaa, tällä hetkellä tiimissämme on toistakymmentä ammattilaista.

Asiakaspalvelussa Oulussa toimii Petrin ja Annukan lisäksi Anna Karvosenoja. Kuljetustehtävissä ja hautajaispäivänä voitte tavata Petrin veljen Tuukka Kuusiniemen sekä Jarmo Myllyn ja Elisa Rasmussonin. Toimitilamme on Oulun keskustassa ja palvelemme modernisti myös verkkopalvelumme kautta. Saat surun kohdatessa kaikki tarvittavat palvelut kauttamme. Hoidamme asiat kokemuksella, ammattitaidolla ja lämmöllä. Autamme kaikissa hautajaisjärjestelyissä alusta alkaen.

Petri Kuusiniemi kertoo: ”Minulle on tärkeää olla osa alueemme yhteisöä ja pohjoispohjanmaalaista elämää. Omassa elämässäni pidän tärkeänä perhettäni, luonnossa liikkumista ja jatkuvaa kehittymistä yrittäjänä ja ihmisenä. Olen iloinen, että myös vaimoni Annukka Lantto on mukana yritystoiminnassa, hänen asiantuntemuksensa näkyy erityisesti hautauspalvelujemme kehittämisessä ja perunkirjoituksissa.”

Tervetuloa asiakkaaksemme. Voitte ottaa yhteyttä soittamalla tai lähettämällä sähköpostia tai varata ajan tapaamiseen ajanvarauksemme kautta. Tapaamisaikoja on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tapaamiset voidaan toteuttaa toimitilassamme Oulussa tai Kuusamossa tai digitaalisesti Zoom tai Teams-palvelun kautta. Sivuillamme on myös Digitaalinen hautajaispalvelu, jossa voitte tutustua tuotteisiin ja palveluihin sekä niiden hintoihin, ja voitte halutessanne tehdä alustavan tilauksen. Soitamme teille tilauksen saatuamme ja käymme vielä yksityiskohdat yhdessä läpi.

Yhteystiedot 
Varaa aika tapaamiseen
Digitaalinen hautajaispalvelumme