Sari kertoo ”Koulutus on antanut yrittämiseen uusia eväitä. Näen kukkasidonnan nyt monipuolisemmin ja osaan hyödyntää sitä tässä työssä. Taiteellisuuteni on vahvistunut. ”

Floristimestarin tutkinto on 180 opintopisteen laajuinen kokonaisuus, sen suorittaminen kestää 1,5 vuotta. Opiskeluun tarvitaan laaja kokemuspohja ja floristin tutkinto. Kukkakauppa Kanervan kaikki työntekijät ovat floristeja.

Sarin upea lopputyö ”Rakovalkea”


Kädentaitoa tarvitaan kukkasidonnassa, taiteellisuus tuo töihin syvyyttä. Sari kokee tämän vahvasti: ”Olen löytänyt itsestäni aiempaa taiteellisemman sielun. En ole runoilija tai kirjoittaja, ilmennän taiteellisuuttani omien töideni kautta. Aika monen työn idea on syntynyt nimestä ja materiaalista. Lopputyöni Rakovalkea sai alkunsa siitä, kun olin metsässä ja katselin mäntyjä, aistin tunnelman. Mietin, kuinka voisin viestittää sen. Vesa-Matti Loiri on kirjoittanut Rakovalkea-nimisen kappaleen, sain siitä lisää intohimoa toteuttaa työni.” Hautauspalvelu Kuusiniemi on perustamisestaan alkaen tehnyt tiivistä yhteistyötä Kukkakauppa Kanervan kanssa. Lämpimät Onnittelut Sarille!

Lämpimät Onnittelut Sarille!