Palveluluettelo

Kirjoitimme oppaan hautajaisjärjestelyistä, löydät sen täältä.

Alla olevan luettelon kautta saat lisää tietoa eri palveluista. Klikkaa palvelun nimeä (avautuu uuteen välilehteen).

Adressit ja kynttilät
Arkut ja uurnat
Digitaalinen hautajaispalvelu
Hautakivet ja hautakivityöt
Hautaustestamentti
Kukat
Kuljetukset
Kuolinilmoitukset
Kutsukortit ja käsiohjelmat
Muistotilaisuuden tarjoilut
Perunkirjoitus
Tuhkahautaus
Valokuvaus

Ota yhteyttä – saat kauttamme kaikki palvelut yksilöllisesti ja lämmöllä

Autamme Teitä hautajaisten järjestelyissä ja huolehdimme tarvittaessa kaikista läheisen poismenoon liittyvien asioista ammattitaidolla ja kokemuksella.
Katso yhteystietomme tästä
Katso opas omaisille tästä

Teemme yhteistyötä kukkien ja kukkalaitteiden osalta Kukkakauppa Kanervan kanssa. Kukkakauppa Kanerva (linkki avautuu uuteen ikkunaan) on oululainen kukkasidonnan erikoisliike. Kanervan osoite on Asemakatu 12.

Meillä on laaja mallisto kotimaisia arkkuja ja uurnia. Voi tutustua mallistoomme digitaalisessa suunnittelupalvelussamme tai tulla toimitilaamme ja käymme niitä läpi yhdessä.

Valikoimastamme löytyy sekä perinteisiä että moderneja hautakiviä. Saat meiltä myös hautakivityöt, esimerkiksi lisäkaiverrukset tai laattojen asennukset. Käytössämme on hautakivien suunnitteluohjelma, jonka avulla voimme tehdä toiveidenne mukaisen luonnoksen, josta näkee myös kiven hinnan.

Digitaalisen hautajaispalvelun avulla voit suunnitella hautajaiset verkossa. Myös kaikki tapaamiset ja perukirjoitukset on mahdollista hoitaa Zoom tai Teams-palvelun kautta. Tarjoamme siunaustilaisuuden live-stream palvelua.

Lue tarkemmin näistä ja muista palveluista sivun yläosan otsikoiden alta klikkaamalla.