Benutree-uurna puukuidusta ja muistopuu

475.00 

Puukuidun pääraaka-aine on suomalainen puu. Uurnan kansi sinetöidään pienillä kiinnikkeillä.  Uurnan maatuessa tuhka vapautuu ja tulee osaksi luontoa.
Uurnan hintaan kuuluu vainajan muistoksi istutettava Muistopuu. Muistopuu on puuntaimi, jonka voi istuttaa edesmenneen muistoksi tärkeään paikkaan.
Omainen voi valita männyn, koivun tai kuusen.  Muistopuu toimitetaan istutuskauden aikana omaisen valitsemaan osoitteeseen. Talvella tilatut Muistopuut toimitetaan seuraaavana keväänä. Jokaisen uurnan mukana kulkee kirje, jonka avulla Muistopuun tilaaminen on helppoa.
Taimi symboloi olemassaolon jatkuvuutta, ja vuosien saatossa kasvanut täysikasvuinen puu jää pysyväksi muistoksi meille vielä täällä oleville.
Benutreen toiminnan perusta on ekologisuus. He kertovat: ”Rakastamme tätä planeettaa ja haluamme säilyttää sen kauneuden tuleville sukupolville. Arvostamme luontoa ja
tahdomme suojella sitä parhaamme mukaan.”

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

LISÄTIETOA PUUKUIDUSTA BENUTREELTÄ:
Toisena materiaalina käytämme Suomen puuteollisuudesta syntyvää puukuitua. Puukuitumateriaalimme kuvastaa suomalaisuutta kuten olkimateriaalimmekin, sillä puut ovat olleet osa suomalaisten arkea kautta aikojen. Jo 10 000 vuotta sitten Etelä-Karjalassa on käytetty puisia kalastustarvikkeita.

Puu- ja metsäteollisuus on yksi Suomen suurimpia vientituotteita ja kattaa yli 20 % ulkomaanmyynnin määrästä. Suomalaista osaamista puiden käsittelyssä arvostetaan kansainvälisesti, ja me BenuTreessä tahdomme kantaa tätä kunniaa ylpeästi ainutlaatuisella puukuitumateriaalillamme.

Puukuitu luo uurnillemme sileän ja kestävän pinnan. Väriltään puukuitu on olkikuitua hajanaisempi ja esiintyy uurnan pinta on aaltoilevampi. Mielenkiintoista puukuitumateriaalissamme on valmiin tuotteen puinen ja savuinen tuoksu. Tuoksu säilyy hyvinkin pitkään uurnan pinnassa, mutta kuluu ajan mittaan hitaasti pois.

Uurnan maatuessa biopohjaiset materiaalit hajoavat 100 % ja hienojakoinen puukuitu sekoittuu muun maa-aineksen kanssa. Uurnasta ei jää ympäristöön mitään haitallisia aineita. Uurnat maatuvat täysin 1–3 vuoden kuluessa maaperän ominaisuuksien mukaisesti. Maatumisnopeuteen vaikuttavat lämpötila, kosteus ja maan bakteerikanta.

Lisätiedot

väri

Hallava-ruskea, Aava-valkoinen, Tervas-hiili