Kuolinilmoituksella kerrotaan läheisen poismenosta.

Kuolinilmoitus voidaan julkaista joko ennen hautajaispäivää tai vasta sen jälkeen. Ilmoituksen avulla kerrotaan läheisen poismenosta, kutsutaan mahdollisesti hautajaisiin tai kiitetään osanotosta. Nykyisin on käytössä myös osanottokiitos-ilmoitus, joka on kuolinilmoitusta pienempi. Sen avulla voidaan kiittää läheisiä myötäelämisestä ja osanotosta.

Kuolinilmoitukset ja osanottokiitokset

Verkkopalvelussamme on tietoa muutamista malleista ja niiden hinnoista . Nämä mallit ovat suuntaa antavia. Kaikki saatavilla olevat mallit löytyvät helpoiten Kalevan nettisivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen). Voimme laatia sinulle toivomasi mallin pohjalta tarkemman suunnitelman kuvineen ja teksteineen. Lopullinen hinta määräytyy käytetyn tilan mukaan.

Voit myös suunnitella ilmoituksen itse Kalevan verkkopalvelussa. Kuolin- ja osanottokiitos-ilmoitusten ulkoasuille on olemassa muutamia malleja, joihin voi lisäksi valita ristin tai muunlaisen tunnuksen lehden malleista.

Kuolin- ja osanottokiitoksen hinta on Kalevassa 3,74 € per palstamillimetri. Minimikoko kuolinilmoituksissa on 55 pmm ja osanottokiitoksissa 25 pmm. Lisäksi ilmoituksen hintaan vaikuttaa leveys eli onko se yksi- vai kaksipalstainen. Mikäli me hautaustoimistossa suunnittelemme ilmoituksen, perimme siitä palvelumaksun 35 eur.

Palveluluettelo

Olemme koonneet tähän hautajaisjärjestelyihin liittyviä palveluja eritellen listaksi aakkosjärjestyksessä.

Adressit ja kynttilät
Arkut ja uurnat
Digitaalinen hautajaispalvelu
Hautakivet
Hautakivityöt
Hautaustestamentti
Kukat
Kuljetukset
Kuolinilmoitukset
Kutsukortit ja käsiohjelmat
Muistotilaisuuden tarjoilut
Perunkirjoitus
Valokuvaus