Hoidamme muistotilaisuuden tarjoilut yhteistyökumppaniemme kautta.

Olemme suunnitelleet valmiiksi useita menuvaihtoehtoja yhdessä yhteistyökumppanimme Pitopadan kanssa. Pitopata tuo juhalapalvelutarjoilut valitemaanne muistotilaisuuspaikkaan. Katso menuvaihtoehdot tästä >
Muistotilaisuuden tarjoilut voidaan toteuttaa myös kenen tahansa muun yhteistyökumppanin kanssa. Silloin kun muistotilaisuus järjestetään ravintolassa, sovitaan tarjoiluista luonnollisesti ravintolan kanssa.

Pitopadan osalta tilaisuuksissa tarvittava tarjoiluhenkilökunta sisältyy menun hintaan henkilömäärän ollessa 30 tai enemmän. Pienemmissä tilaisuuksissa tarjoiluhenkilökunnasta laskutetaan 38€/h., minimilaskutus 4 h. Minimilhenkilömäärä menun osalta on 10 henkilöä.

Autamme suunnittelussa kaikin tavoin.

Muistotilaisuuden pitopaikka on tärkeä valinta. Tärkeintä on, että se tuntuu omaisista hyvältä ja oikealta. Tilaisuus voidaan järjestää kotona, seurakunnan tiloissa tai ravintolassa. Hoidamme tarvittaessa kaikki aika-, paikka-, ja tilavaraukset. Meillä on kokemusta useista paikoista Oulun seudulta. Kysythän neuvoa!

Tässä linkki seurakunnan oppaaseen, löydät sieltä seurakuntien tarjoamat muistotilaisuuspaikat. Täältä löydät ohjeet ja hinnat Oulun seurakunnan tilojen vuokraajille. (linkit avautuvat uuteen välilehteen).

Palveluluettelo

Olemme koonneet tähän hautajaisjärjestelyihin liittyviä palveluja eritellen listaksi aakkosjärjestyksessä.

Adressit ja kynttilät
Arkut ja uurnat
Digitaalinen hautajaispalvelu
Hautakivet
Hautakivityöt
Hautaustestamentti
Kukat
Kuljetukset
Kuolinilmoitukset
Kutsukortit ja käsiohjelmat
Muistotilaisuuden tarjoilut
Perunkirjoitus
Valokuvaus