Hoidamme muistotilaisuuden tarjoilut yhteistyökumppaniemme kautta.

Olemme suunnitelleet valmiiksi useita menuvaihtoehtoja yhdessä yhteistyökumppanimme Pitopadan kanssa. Pitopata tuo juhalapalvelutarjoilut valitemaanne muistotilaisuuspaikkaan. Menuvaihtoehdot löytyvät digitaalisesta suunnittelupalvelusta muut palvelut osiosta.
Muistotilaisuuden tarjoilut voidaan toteuttaa myös kenen tahansa muun yhteistyökumppanin kanssa. Silloin kun muistotilaisuus järjestetään ravintolassa, sovitaan tarjoiluista luonnollisesti ravintolan kanssa.

Pitopadan osalta tilaisuuksissa tarvittava tarjoiluhenkilökunta sisältyy menun hintaan henkilömäärän ollessa 30 tai enemmän. Pienemmissä tilaisuuksissa tarjoiluhenkilökunnasta laskutetaan 39€/h., minimilaskutus 4 h. Minimilhenkilömäärä menun osalta on 10 henkilöä.

Autamme suunnittelussa kaikin tavoin.

Muistotilaisuuden pitopaikka

Muistotilaisuuden pitopaikka on tärkeä valinta. Tärkeintä on, että se tuntuu omaisista hyvältä ja oikealta. Tilaisuus voidaan järjestää kotona, seurakunnan tiloissa tai ravintolassa. Hoidamme tarvittaessa kaikki aika-, paikka-, ja tilavaraukset. Meillä on kokemusta useista paikoista Oulun seudulta. Kysythän neuvoa!

Tässä linkki seurakunnan oppaaseen, löydät oppaan lopusta seurakuntien tarjoamat muistotilaisuuspaikat.
Juhlapaikoista on tietoa myös seurakunnan sivuilla. Täältä löydät ohjeet ja hinnat Oulun seurakunnan tilojen vuokraajille. (linkit avautuvat uuteen välilehteen). Muistotilaisuudesta ei peritä käyttömaksua, jos henkilö, jota varten tila varataan, on Oulun ev.lut. seurakuntien jäsen.

Palveluluettelo

Olemme koonneet tähän hautajaisjärjestelyihin liittyviä palveluja eritellen listaksi aakkosjärjestyksessä.

Adressit ja kynttilät
Arkut ja uurnat
Digitaalinen hautajaispalvelu
Hautakivett ja hautakivityö
Hautaustestamentti
Kukat
Kuljetukset
Kuolinilmoitukset
Kutsukortit ja käsiohjelmat
Muistotilaisuus
Perunkirjoitus
Tuhkahautaus
Valokuvaus